Kitart amellett Szanyi Tibor, a szocialisták egyik elnökjelöltje, hogy az ő vezetése mellett csak a választási győzelem után nevezné meg kormányfőjelöltjét az MSZP.

Az EP-képviselő Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta: nincs szükség országos együttműködésre 2018-ban Gyurcsány Ferenccel és a Demokratikus Koalícióval

„Az én esetemben hosszú azoknak a pártvezetőknek a listája, akikkel őszintén szólva nem tudnék ilyen valaha volt alkudozásokba belebonyolódni. Én azt nézem: az a szövetségesünk, aki helyben is létezik, és helyben is szövetségesünk. Ezt budapesti alkukkal eldönteni vicces dolog. Viszont ha helyben a mi aktivistáink megtalálják a hangot más pártok aktivistáival, énfelőlem aztán nyugodtan, mehet a béke, barátság, szeretet” – fogalmazott Szanyi Tibor.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

hirtv.hu
logo

Ez a honlap “balra nyílik”. Arról ad számot, miként képviselem a magyar választók akaratát ebben a politikai hangyabolyban.
Nincs varázspálca, nincs tévedhetetlen egyén, nincs tévedhetetlen közösség sem. Értékek és érdekek tengerén kell eligazodni.

Social media


KAPCSOLAT

CÍM
Európai Parlament ASP 10G146
Rue Wiertz/Wiertzstraat 60. B-1047 Brüsszel
E-MAIL
tibor.szanyi@europarl.europa.eu