LÁSS, OLVASS, ÉRTS! #szanyitibor - No.0.

A magyar polgár sajnos egyre kevesebbet tudhat meg az EU történéseiről, hiszen Orbánék szinte minden csapot igyekeznek elzárni, az űrt pedig a saját idiotikumaikkal kitölteni. A polgár viszont egyre inkább képekben szeret tájékozódni.

Ezért úgy döntöttem, hogy 2017 október 26-tól kezdve -lehetőleg- minden nap különböző témákat vetek fel, amelyek terjedelme leírva ezer karakter, videóra véve pedig egy perc alatt maradnak. Felhagyok a budapesti, vagy brüsszeli ‘polkorrekt’ hivatali nyelvezettel, s a témákhoz kapcsolódó véleményemet, álláspontomat, cselekedeteimet megmutató, s egyben a közbeszédbe illeszkedő stílusban terjesztem az európai híreket.

A ‘#szanyitibor’ címkéjű mondandómat alapvetően a szanyitibor.hu honlapomon, továbbá hol az egyik, hol a másik közösségi oldalon teszem közzé, s aki akarja, átviheti a maga terepeire.

#szanyitibor - No.0.

logo

Ez a honlap “balra nyílik”. Arról ad számot, miként képviselem a magyar választók akaratát ebben a politikai hangyabolyban.
Nincs varázspálca, nincs tévedhetetlen egyén, nincs tévedhetetlen közösség sem. Értékek és érdekek tengerén kell eligazodni.

Social media


KAPCSOLAT

CÍM
Európai Parlament ASP 10G146
Rue Wiertz/Wiertzstraat 60. B-1047 Brüsszel
E-MAIL
tibor.szanyi@europarl.europa.eu