ÁTSZAKADT A GÁT #szanyitibor - No.3.

Végre az Európai Parlament nekidurálta magát, s mielőbb törvényi szigorítást sürget a nemi jellegű erőszakkal szemben, bár egyelőre a nők védelmében. Korábban nem volt elég fogadókészség, amikor általában is a sérülékeny embercsoportok elleni erőszak kiemelt megtorlását sürgettem, de hát a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik.

Az tényleg szégyen, hogy azok a nők vannak fehér holló számban, akiket még nem ért inzultus, bár a személyes érzékenységeknek itt is szerepe van. Van aki egy füttyentéstől is kibukik, más pedig a beszólásokra is inkább keményen visszavág stb. Ám ez nem kezelhető csupán az egyéni problémák szintjén, közösségi normákra és korlátokra van szükségünk!

Márpedig az EP feladata, hogy szabályokat gyártson. Én továbbra is kiterjedtebb szabályokat fogok sürgetni, mert a gyerekverés, a szülőverés ugyanúgy erőszak, mint a szexuális indíttatású. A nők belendültek, szakadnak fel a gátak. A gyerekek, az öregek és a fogyatékkal élők fájdalmait azonban az érintettek nem tudják saját maguk felszínre hozni. Ebben fogok segíteni.

#szanyitibor - No.3.

logo

Ez a honlap “balra nyílik”. Arról ad számot, miként képviselem a magyar választók akaratát ebben a politikai hangyabolyban.
Nincs varázspálca, nincs tévedhetetlen egyén, nincs tévedhetetlen közösség sem. Értékek és érdekek tengerén kell eligazodni.

Social media


KAPCSOLAT

CÍM
Európai Parlament ASP 10G146
Rue Wiertz/Wiertzstraat 60. B-1047 Brüsszel
E-MAIL
tibor.szanyi@europarl.europa.eu