SOROS-TERV NINCS, A MENEKÜLT NEM ZOMBI, ORBÁN NEM KIRÁLY #szanyitibor - No.5.

Értsünk egyet Szájer Józseffel, aki szerint sincs Soros-terv, a menekültek nem zombik, Orbán pedig nem hasonlít egy mesebeli vezetőre. Picit kár, hogy mégis Soros-tervvel riogat, a menekülteket leszólja, Orbánt pedig isteníti.

Három tézis és ugyanezek antitézise egy embertől egy napon belül. Egyszerű lenne azt mondanunk, hogy Szájer nem százas, csak hát a gondunk nem ez. A gondunk az, hogy a magyar embereknek kevés fogalma van a menekült-válság múltjáról, jelenéről és jövőjéről, így aztán marad a zsigeri hozzáállás.

Soros egy megélhetési nagytőkés, illetve hobbista filantróp, de semmiképp sem európai vezető. Menekültek pedig vannak, jóllehet mozgatórugóik nagyon eltérőek. Orbán viszont momentán európai tagállami miniszterelnök, csak éppen nem úgy viselkedik. Magyarországnak pedig nagy szüksége lenne vezetőkre. Olyanokra, akik nem csak kerítéseket képesek építeni, hanem problémákat is megoldani.

#szanyitibor - No.5.

logo

Ez a honlap “balra nyílik”. Arról ad számot, miként képviselem a magyar választók akaratát ebben a politikai hangyabolyban.
Nincs varázspálca, nincs tévedhetetlen egyén, nincs tévedhetetlen közösség sem. Értékek és érdekek tengerén kell eligazodni.

Social media


KAPCSOLAT

CÍM
Európai Parlament ASP 10G146
Rue Wiertz/Wiertzstraat 60. B-1047 Brüsszel
E-MAIL
tibor.szanyi@europarl.europa.eu