KEDVES MAGYARORSZÁG! #szanyitibor No.11.

Nem szokásom, de most egy furának tűnő újévi fogadalmat tettem: 2018-ban alapvetően kedves leszek.

Nem mintha eddig ne lettem volna kedves mindazokkal, akiket szeretek, becsülök, tisztelek. Sokkal inkább arról van szó, hogy ki akarom próbálni, vajon a kimért kedvesség működik-e az ellenfelekkel, ellenségekkel, bűnözőkkel szemben? Lehet-e kedvesen elzavarni egy méltatlan hatalmat, lehet-e kedvesen számon kérni őket, lehet-e kedvesen viszonyulni egyébként metsző problémák megoldásaihoz?

Igyekszem hát legyűrni az indulataimat, úrrá lenni a mindennapi felháborodásaimon és kiiktatni a stresszt az életemből. Talán követőim is lesznek. Próbáljuk meg!

Egyetlen érzelmi kitörést szeretnék megengedni magamnak, éspedig tavasszal, amikor jön a hír, hogy megdöntöttük Orrbánék korrupt rendszerét. Akkor az összes lehetséges emberi hangot szeretném kiadni magamból, a létező legnagyobb hangerőmmel.

#szanyitibor No.11.

logo

Ez a honlap “balra nyílik”. Arról ad számot, miként képviselem a magyar választók akaratát ebben a politikai hangyabolyban.
Nincs varázspálca, nincs tévedhetetlen egyén, nincs tévedhetetlen közösség sem. Értékek és érdekek tengerén kell eligazodni.

Social media


KAPCSOLAT

CÍM
Európai Parlament ASP 10G146
Rue Wiertz/Wiertzstraat 60. B-1047 Brüsszel
E-MAIL
tibor.szanyi@europarl.europa.eu